Продуктите в нашия онлайн каталог се изпълняват в рамките от два до седем работни дни чрезкуриерска фирма Еконт Експрес. Цената за доставка до офис е 4,70лв; До адрес е 6,30лв (суматаварира според населените места в България)
Разходите за доставката за приемане и/или връщане се поемат от страна на купувача. Придефект или нередност в съдържанието на пратката се поема от подателя.
След заявена поръчка, наш служител ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърдитеизпълнението на пратката.Изпълняват се само потвърдени поръчки!
Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест, винаги може да пробвате/видите поръчаниятот Вас артикул преди да го закупите.
Замяна/Връщане за друг размер или за друг продукт
В случай, че желае да се замени размера на поръчана и получена стока или желае друг продукт,клиентът има възможност да замени закупената стока в срок до 14 дни от получаването ?.Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена,скъсана, да е чиста, без странични миризми (като кремове, парфюми или цигарен дим). В случайна замяна или отказ от поръчката, клиентът заплаща куриерската услуга към FitShape.bg
Когато клиент иска да замени стока с друга, по-скъпа от тази, която връща, FitShape.bg приспадапървоначално заплатената от клиента сума за продукт/и и информира клиента за размера накрайното доплащане.
В случай, че клиентът желае да върне закупената стока от Fitshape.bg и да получи обратнозаплатената от него сума, може да го направи в срок от 14 дни. Сумата ще бъде върната побанков път.
Всички въпроси, свързани със замяната и стойностите на продуктите, могат да бъдат доуточненичрез имейл или на телефон: 0899920880
Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена!