Безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв.

Защо е важна спортната екипировка и влияе ли тя на ефективността на тренировката ни?

Последните няколко години спортните облекла успяха да се превърнат в индустрия в която големи марки от висок клас успяват да ни накарат да заобичаме спорта. Концепцията, която остана като запазена марка и за NovaFit е да се чувстваш удобно докато спортуваш и в същото време да си стилен. 

Най-новите тенденции в спортното облекло направиха клиновете, късите панталони, топовете и суитчърите по-функционални отвсякога. Дори ако обичате да носите спортно облекло в ежедневието си, то може без проблем да го използвате и за вашата тренировка.

Една от важните характеристики на спортното облекло е материята. NovaFit предлага гъвкави и изработени изцяло от естествени материали спортни продукти.  А когато избирате облекло не забравяйте, че способността за бързо съхнене значително допринася за вашата качествена тренировка.

NovaFit успя да се превърне в начин на живот за много хора, които искат да са облечени в удобни дрехи и в същото време тренировката им да протече ефективно. Как обаче тренировъчното облекло може да е не просто удобно и стилно, а да помогне за вашата ефективност по време на спорт?

  1. Качественото облекло помага за тренировка без контузии – Качественото тренировъчно облекло има свойствата да улесни правилното кръвообръщение. Здравословният кръвен поток по време на тренировка намалява натрупването на млечна киселина, което може да допринесе за умора и скованост.
  2. Получаваш удобна тренировка без дискомфорт от потене – Потта е естествена част от една тренировка, но може да причини дискомфорт и да доведе тялото ви до прегряване. Когато се потите в тренировъчни дрехи, които отстраняват влагата, това предотвратява натрупването на топлина и ви осигурява комфорт.
  3. Качественото и стилно облекло дава комфорт и самочувствие – Когато тепърва започвате да изграждате навика да спортувате стилното и качествено облекло ще ви помогне да се чувствате още по-добре в кожата си. Именно затова NovaFit предлага разнообразие от стилни спортни модели с които ще се чувствате удобно и стилно.

“Dress for success” е крилата фраза, която всички знаем. Запомнете, че тя се използва не само в бизнеса, а и в спорта. Именно затова съвременната наука е доказала, че безспорно влиянието на спортните активности зависи и от облеклото, което сме избрали. Комфортът по време на тренировка винаги дава повече мотивация, особено при жените. И е значително важна за постигането на лични резултати. Хората, които успяват да спортуват редовно наблягат на спортното облекло, защото то изявява и тяхната индивидуалност. Затова не забравяйте – когато избирате облекло насочете се към това, което е подходящо за избрания спорт, удобно е и носи самочувствие.

Помислете и след активна тренировка с какво ще се облечете. Подходящо е да изберете нещо с дълъг ръкав, за да се запази загрятото тяло от температурния шок. С премиум качество и модерен дизайн вие ще получите разнообразие от облекла подходящи за целта.

Ако посочените по-горе съвети са недостатъчни за вас, за да изберете подходящото спортно облекло, свържете се с консултант на NovaFit като ни пишете, за да обсъдим избора на спортна стока, която ще е подходяща за вас. На първо място намерете заниманието, което ви доставя удоволствие и установете мястото на което ще спортувате.

NovaFit е брандът, който може да ви предложи удобство съчетано с комфорт. В нашия магазин ще откриете разнообразие от модели на блузи с къс и дълъг ръкав, топове, клинове, поли и суитчъри, които ще направят тренировката ви още по-приятна. Нашата мисия е да помогнем на възможно най-много хора да заобичат спорта и здравословния начин на живот.

Сподели:
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Print

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *